Nødbehandling

NødbehandlingEr du indskrevet til regelmæssig tandpleje i Afdeling for Regional Specialtandpleje, skal du i klinikkens åbningstid kontakte klinikken, i fald du har brug for akut tandbehandling. Specialtandplejens telefon nummer er: 7844 6700.

Er du indskrevet til regelmæssig tandpleje i den kommunale specialtandpleje
Hvis der opstår tandpine eller sker et alvorligt uheld uden for den kommunale tandplejes almindelige åbningstid kan der tages kontakt til en privatpraktiserende tandlæge.

For begge ordninger gælder følgende på helligdage og i weekenderne
Region Midtjylland har oprettet en Tandlægevagt, som kan benyttes i det omfang borgeren kan transporteres til Tandlægevagten i Holstebro eller Aarhus. Ring for aftale på telefon 40 51 51 62 (fredage kl. 18.00 – 21.00, lørdage/søndage/helligdage kl. 10.00 – 13.00 og 12.00 – 13.00). Ved eventuel behandling kan der kun betales med kontanter eller dankort. Du kan se mere om Region Midtjyllands Tandlægevagt her.

Akut nødbehandling uden for tandlægevagtens åbningstid
Hvis borgeren har et akut behov for tandbehandling, og der ikke er mulighed for at benytte en af ovennævnte nødbehandlingsmuligheder, må borgerens egen læge eller vagtlægen tilkaldes.

Syddjurs Kommunale Tandpleje betaler regningen for nødbehandlingen.